Dit vonden jullie ervan … 2

Patáát. Ik ben Naat! Ik durf! (Joke Guns | Yoeri Slegers)

Twee ‘must have’ vliegen in één klap, uit de reeks ‘Naat’.

Ik ben Naat!
Maak kennis met Naat. Een jongen van zes zit in de klas van lieve juf Pat. Naat is anders dan zijn drukke leeftijdsgenootjes Piet en Jan. Naat is dol op zijn zus Joen. Mooie anekdotes uit het klasleven gegrepen met aandacht voor emoties, wat wel en niet kan, mag. Of hoe Naat het klasgebeuren beleeft en juf Pat warmhartig, begripvol inspeelt op Naats anders zijn. Jufs verjaardag, een carnavalfeestje, zwemmen, speeltijd, rekenen … dolle belevenissen op een rij en bekeken door Naats ogen.

Ik ben Naat! Joke Guns | Youri Slegers
[ISBN 978-90-5838-611-3]

Ik durf!
Naat is ouder, bijna acht. Hij zit nu bij strenge meester Pat in de klas. Naat houdt nog steeds niet van drukte en verandering. Malik, Jan, Jana en Britt zijn zijn klasgenootjes. ‘Owee’, de klas gaat op bosweek. Lees hoe Naat alles weten wil en hoe hij de busrit, uit logeren, bosgeesten, spoken, onderling grappen en grollen ervaart.

Ik durf! t! Joke Guns | Youri Slegers
[ISBN 978-90-5838-665-6]

Beide verhalen neergeschreven in duidelijke, eenvoudige spreektaal door jeugdauteur Joke Guns, realistisch geïllustreerd door Yoeri Slegers.
Twee vlotte leesboekjes, zonder moeilijke woorden geschikt voor eerste lustige lezertjes en een een uitstekende, ontwapende leidraad voor het praten met kinderen over het uiten van gevoelens.

[Uitgegeven bij Wielsbeke – De Eenhoorn]

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s